Voedselveiligheid

Als dienstverlener delen we onze kennis en ervaring om zowel kleine als grote actoren in de voedingssector te helpen om aan de hoge eisen van de consument, wetgeving of retailer te voldoen.

Audit, advies, opleiding en opvolging dragen bij om processen continu te verbeteren, en de voedselveiligheid te bewaken.

AUDIT

Laat u het luik audit liever over aan specialisten? Wij kunnen u begeleiden bij nul audits, interne audits en leveranciersaudits. Bij een doorlichting is er een evaluatie van de infrastructuur, de werkwijze, of het proces (gebaseerd op documenten zoals procedures, werkinstructies, en registratieformulieren).

Er kan geopteerd worden om de efficiëntie van reiniging en desinfectie na te gaan met behulp van oppervlaktecontroles gevolgd door microbiologisch onderzoek of ATP metingen.

INTERNE AUDIT

ADVIES, BEGELEIDING EN OPVOLGING

ADVIES, BEGELEIDING EN OPVOLGING

Zoekt u advies na inspecties door het FAVV? We komen ter plaatse, en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw zaak.

Begeleiding bij het opstarten en actualiseren van uw kwaliteitszorgsysteem (HACCP plan, BRC, IFS, ISO 22000), en GAP analyse bij de stap naar certificatie.

Opvolging van de genomen acties en nagaan van de doeltreffendheid van het systeem.

OPLEIDING OP MAAT VOOR UW PERSONEEL

Een in house opleiding is de meest doeltreffende manier om met regelmaat de kennis bij te schaven van het personeel.

Voor productiepersoneel, kwaliteitsmedewerkers of leden van het HACCP team.

member

OUTSOURCING & INTERIM MANAGEMENT

OUTSOURCING & INTERIM MANAGEMENT

Voor ondernemingen die op permanente basis bijstand willen van een consultant, of ad interim hulp nodig hebben bij plotse afwezigheid van personeel in de kwaliteitsdienst.

Elke dag opnieuw wordt u verwacht een kwalitatief en voedselveilig product aan te bieden aan uw klanten.
Samen met u willen we dit doel nastreven!

 

Sectoren

  • Grootkeuken
  • Horeca
  • Detailhandel voedingswaren
  • Brood- en banketbakkerijen
  • Groente- en fruit verwerkende nijverheid
  • Kinderopvang

Expertise bij diverse opdrachten

  • HACCP advies vanaf de bouwplannen en risicoanalyse
  • Opmaak kwaliteitshandboek
  • Optimalisatie reiniging & ontsmetting
  • Oppervlaktecontroles (microbiologie & ATP)
  • Etikettering voedingswaren
  • Opmaak productspecificaties
  • Allergenenmanagement
  • Klachtenopvolging